ΕΟΚ: “Έγραφαν ψέματα για τον Αντετοκούνμπο, κατευθυνόμενοι από παράκεντρα που μεταφέρουν την τοξικότητά τους στο μπάσκετ”

18/08/2025 | 21:05

Οξεία αντίδραση από την ΕΟΚ, η οποία χαρακτήρισε ψέματα όσα γράφτηκαν σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο EuroBasket 2025.

Θέση σχετικά με όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες πήρε το βράδυ της Δευτέρας (18/8) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, λίγη ώρα μετά από την ενημέρωση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος για την φιλική αναμέτρηση με τη Λετονία του Κρίσταπς Πορζίνγκις το βράδυ της Τετάρτης (20/8 στις 20:00) στο ΟΑΚΑ.

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24 που εξηγούσε επί σειρά ημερών ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα συμμετοχής του Greek Freak στο EuroBasket 2025.

Αναλυτικά, η θέση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

Η Ομοσπονδία δεν ασχολείται και δεν απαντά σε ό,τι κακόβουλο για το θέμα της συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική γράφτηκε αυτές τις ημέρες. Όλοι αυτοί οι κύκλοι που τα δημιούργησαν ήταν κατευθυνόμενοι από «παράκεντρα» και γνώριζαν πολύ καλά πώς όσα έλεγαν και έγραφαν ήταν ψέματα.

Κατασκεύασαν ένα ανύπαρκτο θέμα γιατί είχαν μοναδικό στόχο με τα ψεύδη τους να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να πλήξουν την ενότητα και τη συγκέντρωση της εθνικής μας ομάδας. Δυστυχώς, αυτό είναι άλλο ένα δείγμα πως κάποιοι χρησιμοποιούν την Εθνική για να μεταφέρουν την τοξικότητά τους στο μπάσκετ“.

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέθηκε κάτω από το αγροτικό του και σκοτώθηκε!

Αχαΐα: Φωτιά στο Λιβάρτζι Καλαβρύτων – Μήνυμα του 112, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Αιτωλοακαρνανία: Επικίνδυνη πυρκαγιά, τι γίνεται στην Ιόνια Οδό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Βίντεο και μαρτυρίες πρόδωσαν τους «Νέρωνες» των Συχαινών – ΦΩΤΟ από τη στιγμή του εμπρησμού

Θλίψη για το θάνατο 22χρονου Πατρινού σε τροχαίο στην Κέρκυρα – Ήταν γιος γνωστού προπονητή στίβου