Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας έξω από συμβολαιογραφείο – Ζήτησαν να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού κατοικίας – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ένταση επικρατεί στην οδό Βότση 42 έξω από το γραφείο Πατρινής συμβολαιογράφου. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τον πλειστηριασμό κατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο βγήκε στο “σφυρί” για δάνειο 205.000 ευρώ και τιμή πλειστηριαμού 60.000 ευρώ. Η ένταση και τα μικρά επεισόδια, που προκλήθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να ανέβουν στο γραφείο της συμβολαιογράφου, ή να κατέβει η ίδια να της μιλήσουν, προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, που βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους, οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν στην Πάτρα, όσο θα βγαίνουν ακίνητα στο “σφυρί”, ενώ φώναζαν συνέχεια το σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”. 

 

 

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)