Εντάλματα σύλληψης δύο Τούρκων για το «Noor 1»

20/09/2017 | 09:06

Εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο Τούρκων που φέρονται να εμπλέκονται στην οργάνωση και τη χρηματοδότηση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor One» εξέδωσε η 3η τακτική ανακρίτρια Πειραιά.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που είχε κατονομάσει ο καταδικασθείς επιχειρηματίας Ε. Γιαννουσάκης. Ο ένας εκ των εμπλεκομένων έχει αλυσίδα εστιατορίων στη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Τούρκοι φέρεται να είχαν συναντηθεί με τον επιχειρηματία στην Κωνσταντινούπολη και ο ίδιος τους είχε βιντεοσκοπήσει.

Αιτήσεις για τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πάτρα

Ολομέλεια ΣτΕ: Η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι το κλειδί για την επαναφορά 13ου – 14ου μισθού στους υπαλλήλους του Δημοσίου

Ανδρέας Τσώκος: «Μεγάλη επένδυση στην Παιδεία –Τα Σχολεία της Αχαΐας στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»»

Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έκανε διάφορες θεραπείες με ουσίες που έπαιρναν από πρόβατα για να διατηρηθεί νέα

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης στις εκπαιδευτικές δράσεις μέσα από το ευρωπαϊκό έργο COASTRUS

 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα στην Αγυιά – ΦΩΤΟ

ΚΑΕ Άρης: «Επενδυτικός οργανισμός εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας»     

Σχέση: Top συνήθειες που σκοτώνουν τον έρωτα