Ενημερωτική εκδήλωση για την ψυχική υγεία

22/01/2026 | 10:56

Η ΙΑΣΙΣ και τα Μαθήματα Ζωής σας προσκαλούν στην εκδήλωση στην Πάτρα για την ψυχική υγεία με θέμα: “Τι μας εμποδίζει να ζήσουμε μια ζωή με ευχαρίστηση;”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 17:00 έως τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως μπορούν να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους, τους γύρω τους και τη ζωή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουμε πιο δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και θα μεταδώσουμε συναισθήματα όπως η ελπίδα, η αισιοδοξία και η αγάπη.

Είναι σημαντικό να δούμε το πως θα θέλαμε να είναι από δω και πέρα η ζωή μας, να μοιραστούμε τα άγχη και τους φόβους μας, τον θυμό και τις αγωνίες μας, με πίστη στην αξία της ζωής.

Παρουσιάζει η Άννα Δρούζα.

Ομιλητής: Θανάσης Χατζόπουλος, παιδοψυχίατρος & ψυχαναλυτής, επίτιμος διδάκτορας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η δράση υλοποιείται από την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα