Ενημερωτική εκδήλωση για την ψυχική υγεία

22/01/2026 | 10:56

Η ΙΑΣΙΣ και τα Μαθήματα Ζωής σας προσκαλούν στην εκδήλωση στην Πάτρα για την ψυχική υγεία με θέμα: “Τι μας εμποδίζει να ζήσουμε μια ζωή με ευχαρίστηση;”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 17:00 έως τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως μπορούν να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους, τους γύρω τους και τη ζωή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουμε πιο δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και θα μεταδώσουμε συναισθήματα όπως η ελπίδα, η αισιοδοξία και η αγάπη.

Είναι σημαντικό να δούμε το πως θα θέλαμε να είναι από δω και πέρα η ζωή μας, να μοιραστούμε τα άγχη και τους φόβους μας, τον θυμό και τις αγωνίες μας, με πίστη στην αξία της ζωής.

Παρουσιάζει η Άννα Δρούζα.

Ομιλητής: Θανάσης Χατζόπουλος, παιδοψυχίατρος & ψυχαναλυτής, επίτιμος διδάκτορας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η δράση υλοποιείται από την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο