Ένας κλέφτης που… φωνάζει, στα Παλαιά Σφαγεία

20/09/2024 | 14:38

Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης»,  κλείνει στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου στα «Παλαιά Σφαγεία», τον κύκλο της φετινής ενότητας του «Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου» το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Διεθνούς φεστιβάλ της Πάτρας.  Η παράσταση ανεβαίνει από την Θεατρική Ομάδα Ήθος ποιεί, του εκπολιτιστικού συλλόγου Λεύκας.

Το έργο είναι μια κωμωδία σε τρείς πράξεις μέσα από την οποία αναδεικνύεται ο «Γολγοθάς» ενός έντιμου ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με την ανεντιμότητα η οποία κυριαρχεί στην εταιρεία που εργάζεται και ο αγώνας να καταπνίξει λόγω της δειλίας του όσα γνωρίζει… 

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χουρδούμης, Σκηνικά: Χρήστος Σαλαμούρας, Κατασκευή σκηνικών: Νίκος Γασπαρινάτος,

Παίζουν με σειρά εμφάνισης : Νατάσα – Τασία: φωτεινή Μιχαλοπούλου, Λέλα: κων/να Καντζιμπατζάκη, Ρίκα: Μαρία Μανεσιώτη, Αντώνης: Δημήτρης, Σουλελές, Στρατηγός Σολων: Χρήστος Σαλαμούρας, Τιμολέων: Νίκος Γασπαρινάτος, Διοικητής: Ιωάννα Κάλλιαμπάκου, Αρχιφύλακας: Κων/να Χρυσικοπούλου, Γιατρός: Δήμητρα Σπανού

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι