Έναρξη μαθημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων

10/01/2025 | 14:20

Ξεκινούν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου,  τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα (παιδιών και ενηλίκων) του Εικαστικού Εργαστηρίου  Δήμου Πατρέων, στο νέο  χώρο της οδού Αυτοκράτορος Θεοδοσίου 12, για την εκπαιδευτική περίοδο 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν  να επικοινωνούν  καθημερινά  Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 3.00 μετά το μεσημέρι έως τις 8.00 το βράδυ (εκτός Τρίτης) ή το Σάββατο από τις 10.00 το πρωϊ έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2610-620724  καθώς και  στο mail:  art.patras@patras .gr

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων αποτελεί μία δομή ουσιαστικής συνάντησης με τις εικαστικές τέχνες και περιλαμβάνει τμήματα σε διαφορετικούς τομείς και ηλικιακά επίπεδα.

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσεται κάθε χρονιά γύρω από συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο αναδεικνύονται τα διάφορα ζητήματα και οι έννοιες της τέχνης.

Στα παιδικά τμήματα θα γίνονται  μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής και κατασκευών. Για τους ενήλικες θα λειτουργήσουν τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, βυζαντινής εικονογραφίας και ιστορίας της τέχνης.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)