Ένα παιδί στο Πακιστάν θύμα του σεισμού στο Αφγανιστάν – έντεκα οι τραυματίες

01/02/2018 | 09:06

Ένα παιδί έχασε τη ζωή του από τον σεισμό μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε χθες στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν.

Το άτυχο αγόρι ζούσε στην επαρχία Μπαλουτσιστάν του Πακιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν, και το σπίτι της οικογένειάς του κατέρρευσε με αποτέλεσμα εκείνο να χάσει τη ζωή του κι άλλα εννέα μέλη της οικογένειάς του να τραυματιστούν.

Δύο μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά σε δημοτικό σχολείο σε προάστιο της Πεσάβαρ, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το Γαλλικό Πρακτορείο. Στο Αφγανιστάν δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα.

Στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ οι άνθρωποι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους και τα καταστήματα. Παρόμοιες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ισλαμαμπάντ, τη Πεσάβαρ και τη Λαχόρη του Πακιστάν. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, αν και ελαφρά, ακόμη και στο Νέο Δελχί.

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους