Ένα γκολ (1-0) ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ατρόμητο!

06/10/2025 | 06:26

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, χάρη σε γκολ του Τσέριν (48′), επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 του Ατρομήτου στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Λεωφόρο τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» βρήκαν πολλά «ζόρια» απέναντι στην διπλή ζώνη άμυνας των «κυανόλευκων», είχαν τις στιγμές τους κι εν τέλει κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο το οποίο αφιέρωσε όλη η ομάδα στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, 4 μέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους απ’ τον τραγικό χαμό του.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν διάθεση να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και να πιέσουν την άμυνα του Ατρόμητου και στο 9’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι, όταν από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Μπακασέτας βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, αλλά ο Χουτεσιώτης είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε σταθερά.

Στο 19’ από «στρώσιμο» της μπάλας απ’ τον Σφιντέρσκι, το ωραίο σουτ του Μπακασέτα αποκρούστηκε απ’ τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 28’ από σέντρα του Αχμέντ Τουμπά, η κεφαλιά του Σφιντέρσκι πέρασε πολύ λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 32’ το πολύ δυνατό σουτ του Ρενάτο Σάντσες βρήκε σε ετοιμότητα ξανά τον Χουτεσιώτη, ενώ στο 45’ από λάθος γύρισμα του Μπάκου προς τον τερματοφύλακα, ο Κυριακόπουλος μπήκε «σφήνα» στη φάση και σούταρε, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε ξανά με το σώμα.

Στο 46’ το σουτ του Σφιντέρσκι αποκρούστηκε απ’ τον Χουτεσιώτη, ενώ στο 48’ ήρθε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Τσέριν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να πανηγυρίζουν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας μία φανέλα της ομάδας με το «32» και το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να επιτίθεται ψάχνοντας κι ένα δεύτερο γκολ και στο 69’ από ασίστ του Τσιριβέγια, ο Σφιντέρσκι έφυγε στο τετ-α-τετ, αλλά το πλασέ του υπό την πίεση του Σταυρόπουλου έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο 76’ το διαγώνιο σουτ του Κυριακόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90’+2’ ακυρώθηκε γκολ του Άλεξ Γερεμέγεφ, καθώς το VAR «χρέωσε» με επιθετικό φάουλ τον Ίνγκασον στην πρώτη κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Μπακασέτα.

Κίτρινες: 90’+5’ Αϊτόρ Γκαρθία

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λαφόν, Καλάμπρια, Ίνγκασον, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια (87’ Σιώπης), Ρενάτο Σάντσες (38’ λ.τρ. Τσέριν), Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς (87’ Ζαρουρί), Σφιντέρσκι (80’ Γερεμέγεφ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν (53’ Παπαδόπουλος), Μουτουσαμί, Καραμάνης (63’ Τσιγγάρας), Μίχορλ (75’ Γιουμπιτάνα), Μπάκου, Τζοβάρας (75’ Αϊτόρ Γκαρθία), Τσαντίλας (63’ Οζέγκοβιτς).

Ένα γκολ (1-0) ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ατρόμητο!

Oι παίκτες του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα του αδικοχαμένου, Τζορτζ Μπάλντοκ

Ένα γκολ (1-0) ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ατρόμητο!

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ένα γκολ (1-0) ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ατρόμητο!

Δύο μεγάλα πανό στις εξέδρες της Λεωφόρου για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή 9 Οκτωβρίου του 2024

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)