Έμεινε άσφαιρος για πρώτη φορά σε τελική φάση διοργάνωσης με την Πορτογαλία ο Ρονάλντο!

06/07/2024 | 16:11

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro 2024, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την Πορτογαλία, η οποία έμεινε εκτός στα προημιτελικά από τη Γαλλία.

Για το CR7 αυτό -πιθανότατα- να ήταν το χειρότερο τουρνουά της καριέρας του, με τους αριθμούς να το επιβεβαιώνουν. Ο 39χρονος για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική του, έχοντας την ευκαιρία -αν σκόραρε- να έβαζε το όνομά του σε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, θα γινόταν ο μοναδικός που θα είχε αγωνιστεί και θα είχε σκοράρει σε έξι Euro, κάτι που όμως δεν κατάφερε στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας του.

sport-fm.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»