Ελπίδες για την απελευθέρωση σημαντικού αριθμού ομήρων από την Χαμάς

19/11/2023 | 20:56

Το Ισραήλ ελπίζει ότι τις επόμενες μέρες η Χαμάς ενδέχεται να απελευθερώσει σημαντικό αριθμό ομήρων που είχε απαγάγει όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή στις 7 Οκτωβρίου.

Το Ισραήλ ελπίζει ότι ένας σημαντικός αριθμός ομήρων μπορεί να απελευθερωθεί από την Χαμάς «μέσα στις επόμενες ημέρες», δήλωσε σήμερα (19.11.2023) ο Μίχαελ Χερζόγκ, Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ, δίνοντας την ελπίδα ότι θα τελειώσει ο εφιάλτης για πολλούς από τους απαχθέντες του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στις ΗΠΑ έκανε την αποκάλυψη στη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «This Week» του τηλεοπτικού δικτύου ABC, όπου είπε ότι η Χαμάς ενδέχεται να απελευθερώσει πολλούς από τους ομήρους που κρατάει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Νωρίτερα ο  πρωθυπουργός του Κατάρ, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι, είχε τονίσει ότι ενισχύεται η πεποίθησή του, σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας απελευθέρωσης ομήρων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, προσθέτοντας ότι οι προκλήσεις που παραμένουν είναι «πολύ μικρές».

«Οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη μία συμφωνία είναι κυρίως πρακτικές και διαχειριστικές», δήλωσε ο Σεΐχης.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο