Ελληνική Λύση: Ο ελληνικός λαός θα «αποχαιρετίσει» στις εκλογές όσους «χαιρέτισαν» την κατάκτηση της Συρίας από τον Ερντογάν

26/12/2024 | 15:42

«Οι τραγικές εξελίξεις στη Συρία, έπειτα από την πτώση της κυβέρνησης Άσαντ και την επικράτηση των ισλαμιστών τρομοκρατών που πρόσκεινται στην Τουρκία, δυστυχώς επιβεβαιώνουν πλήρως την Ελληνική Λύση», τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Λύση, «ο συριακός λαός αυτές τις υποτιθέμενα “γιορτινές” ημέρες, ζει μία αδιανόητη τραγωδία με σφαγές, διωγμούς και λεηλασίες. Οι ελληνορθόδοξοι της Συρίας βιώνουν μία πραγματική κόλαση, όπως και όλες οι θρησκευτικές κοινότητες που δεν είναι “αρεστές” στον Ερντογάν.

Τούρκοι αναλυτές ανακοινώνουν επίσημα τον αφανισμό των Κούρδων, ενώ προεξοφλείται η σύναψη παράνομης συμφωνίας της Τουρκίας με την κατοχική και παράνομη κυβέρνηση της Συρίας, κατά τα πρότυπα του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο συνάφθηκε επίσης με μία παράνομη κυβέρνηση.

Μία συμφωνία που θα αφανίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο».

Καταλήγοντας, η Ελληνική Λύση αναφέρει: «Ευχόμαστε ότι στις επόμενες εκλογές ο Ελληνικός λαός θα “αποχαιρετίσει” τη Ν.Δ. η οποία είχε το θράσος να “χαιρετήσει” την επικράτηση των Τούρκων στην Συρία, μαζί και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον ΣυΡιζΑ. στέλνοντας τους στο παρελθόν όπου ανήκουν».

 

ΠΗΓΗ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»