Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέρρευσε την ώρα που έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

08/08/2017 | 06:59

Η εξάντληση από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό των 400 μέτρων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο κατέβαλε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ειρήνη Βασιλείου, η οποία κατέρρευσε την ώρα των δηλώσεων της στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στην κάμερα της ΕΡΤ -και ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση- ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Όπως ήταν λογικό άπαντες ανησύχησαν, όμως ευτυχώς, όπως μεταδόθηκε λίγο αργότερα, η πρωταθλήτρια των 400 μέτρων δεν είχε κάτι παραπάνω από μια στιγμιαία αδιαθεσία.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ