Έλλη Κοκκίνου: Όλα όσα είπε για την επιστροφή του συντρόφου της, μετά από τρία χρόνια!

02/07/2017 | 21:41

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη που θα είναι κα πάλι μαζί μετά από τρία χρόνια.

Αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενη, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια στην Ισπανία.

Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Γιώργου. Μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Έκανε φέτος και μια καταπληκτική σεζόν.

Για να παραμείνει ζωντανή μια σχέση εξ αποστάσεως, πέρα από την αγάπη, τι άλλο πιστεύεις πως θα πρέπει να υπάρχει;

Σεβασμός, κατανόηση. Μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει. Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο.

Πάρος: Σε ψυχιατρείο η μητέρα του βρέφους που πέθανε – Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Ισραήλ: Κλείνει τις πρεσβείες σε όλο τον κόσμο για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα

Πάτρα: Πού θα μείνουν χωρίς νερό τη Δευτέρα

Αγρίνιο: Τα «ghost phones», ο «καφές», η δομή και οι ρόλοι της σπείρας για τα επιδόματα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Θυρανοίξια του νέου ιερού παρεκκλησίου προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου

Ανδρέας Τσώκος: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Κώστα Κατσαφάδο

“Προετοιμάζομαι για την Επιτυχία μου στις Πανελλήνιες” – Δίωρα εργαστήρια από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμέντ Τουμπά