Έλλη Κοκκίνου: Αναβάλλεται η συναυλία της στην Πάλαιρο λόγω πυρκαγιών

12/08/2025 | 20:16

Την αναβολή της συναυλίας της στο λιμάνι της Παλαίρου, που θα πραγματοποιούνταν σήμερα, Τρίτη 12 Αυγούστου, ανακοίνωσε η Έλλη Κοκκίνου μέσα από τα social media.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, λόγω των πυρκαγιών που πλήττουν τη Βόνιτσα και άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα της να συναντηθεί ξανά με τον κόσμο, αλλά και τη συμπαράστασή της σε όσους δοκιμάζονται, ενώ διευκρίνισε ότι σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της: «Λόγω των πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας και της Αιτωλοακαρνανίας, και ύστερα από συνεννόηση με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, αποφασίσαμε από κοινού να αναβάλουμε την αποψινή μας συναυλία στο Λιμάνι Παλαίρου για νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η σκέψη μου είναι κοντά σε όλους όσοι δοκιμάζονται αυτές τις ώρες. Εύχομαι να συναντηθούμε σύντομα…».

Έλλη Κοκκίνου: Αναβάλλεται η συναυλία της στην Πάλαιρο λόγω πυρκαγιών

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ