Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν συμφωνία για ενίσχυση της ενεργειακής τους συνεργασίας

23/12/2024 | 14:00

Συμφωνία για την ενίσχυση της στρατηγικής ενεργειακής συνεργασίας και της συνδεσιμότητας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ υπέγραψαν ο υπουργός Ενέργειας και Υποδομών του Ισραήλ Έλι Κοέν και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Θόδωρος Σκυλακάκης που συναντήθηκαν στην Αθήνα.

Αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις και θα συμβάλει στην ευημερία της περιοχής. Και οι δύο υπουργοί εξέφρασαν την υποστήριξή τους για το έργο του Great Sea Interconnector που θα συνδέει τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα