Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με όλους και το έχω πληρώσει με στρες και λάθος επιλογές»

16/11/2025 | 22:16

Τόσο για την ευαισθησία όσο και για την αυστηρότητα που δείχνει στην καλλιτεχνική της διαδρομή μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα της συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια το πρωί της Κυριακής (16.11.2025) αναφέρθηκε σε όλα, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας πολύ αυστηρός άνθρωπος. Παράλληλα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδέχτηκε ότι λειτουργεί περισσότερο με ευαισθησία και λιγότερο με δυναμισμό. 

νέα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη, το πρωινό της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” της ΕΡΤ.

«Στο 99% της ζωής μου λειτουργώ ως ευαίσθητη, ως δυναμική μπορώ να πω ότι είναι πολύ λιγότερες οι στιγμές. Αυτό που μου λένε οι άλλοι, αλλά έχω αρχίσει να το αναγνωρίζω και εγώ, είναι ότι στη σκηνή φαντάζω πολύ δυναμική. Κάποιες φορές τυχαίνει να το συνειδητοποιήσω στη σκηνή, κάποιες άλλες βλέπω την παρουσία μου αφού κατέβω, αλλά γενικά νομίζω ότι η ευαισθησία μου με έχει οδηγήσει», τόνισε, αρχικά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με όλους, γιατί άμα είσαι με τον εαυτό σου παίρνει σβάρνα και άλλα πράγματα. Την έχω πληρώσει αυτή την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές γιατί, όταν είσαι στρεσαρισμένος, κάνεις επιλογές που με έχουν δυσκολέψει ή που δεν κύλησαν το ίδιο εύκολα με το αν ήμουν ψύχραιμη. Κυρίως αυτό, η πολλή αυστηρότητα με έχει κάνει να μην μπορώ να ευχαριστηθώ πράγματα που έχουν έρθει», πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Ναι, άμα είσαι αυστηρός, πολλά πράγματα τα προσπερνάς. Έχω κάνει προσπάθεια για να ζω τη στιγμή αλλά ακόμη, πολλές φορές, δεν την ζω», δήλωσε ακόμα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο