Ελένη Ράντου για κορονοϊό: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν…»

04/04/2020 | 19:52

 

Η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις Live» και στην Εύα Αντωνοπούλου και μοιράστηκε με όλους τις δικές της σκέψεις και ανησυχίες για τη ζωή με τον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας αλλά και τη στιγμή που ένιωσε το πρώτο μεγάλο σοκ.

«Έχει καλές και κακές μέρες, δεν είναι καμία μέρα ίδια. Μετά το σοκ έρχεται μια συνειδητοποίηση, μετά τη συνειδητοποίηση έρχεται ξανά το σοκ, δεν είναι για κανέναν εύκολο, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορείς να πεις “γιατί σε μένα;”, γιατί συμβαίνει σε όλους. Είναι ένα κουράγιο γιατί νιώθεις ότι όλοι μαζί θα το παλέψουμε, δεν διαχωρίζεται κανείς από κανέναν» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν όταν πάρθηκαν τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να αντιτάξεις παρά μόνο το να μην συναντηθείς με τον ιό και δεν υπάρχει φάρμακο, εμβόλιο αλλά και μια νοσοκομειακή εικόνα να επιτρέπει την αίσθηση της ασφάλειας, εκεί τρελένεσαι».

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της