Ελένη Φουρέιρα: Κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο

01/10/2022 | 20:05

 

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο καθώς συμμετέχει στο καστ της ταινίας «Broadway», που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ.

Στο «Brodway», η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, υποδύεται τον εαυτό της και… προκαλεί ανατροπές.

Το «Brodway», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ελληνικές αίθουσες, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του Χρήστου Μασσαλά. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο μία συμμορία πορτοφολάδων και χορευτών φέρνει τα πάνω – κάτω στην Αθήνα, καθώς, με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί τα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα.

Η ταινία είναι μία συμπαραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας και Ρουμανίας, που στηρίχθηκε στην ανάπτυξή της από το Atelier της Cinefondation του Φεστιβάλ Καννών και το Sundance Institute. Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 51ο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, συμμετείχε σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και έχει ήδη διανεμηθεί στις αίθουσες της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και των ΗΠΑ, ενώ βραβεύτηκε από την Ένωση Ιταλών Κριτικών

Κινηματογράφου (sindicato Nazionale Critic Cinematografici Italiani) με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Παίζουν οι Έλσα Λεκάκου, Φοίβος Παπαδόπουλος, Στάθης Αποστόλου,  Rafael Papad, Salim Talbi, Χρήστος Πολίτης, Νίκος Αρβανίτης, Παντελής Δεντάκης και Αντώνης Κορωναίος, ενώ εμφανίζεται και ο  Λάκης Γαβαλάς.

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!