Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν περίμενα να δω τον θύτη από κοντά, δεν ήξερα καν πώς μοιάζει»

30/10/2025 | 14:02

Δικαιώθηκε δικαστικά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση του revenge porn, καθώς κρίθηκε ένοχος ο 36χρονος αστυνομικός για τη διαρροή προσωπικής της φωτογραφίας, ο οποίος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, αλλά οι άνθρωποι που νομίζουν ή προσπαθούν να μας κάνουν κακό χωρίς την συγκατάθεσή μας. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη, δεν έχω πιστέψει τι έχει συμβεί. Όταν είπαν τη λέξη “ένοχος” δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου και πρόσθεσε: «Θέλω χρόνο για να νιώσω την ανακούφιση γιατί ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί».

«Δεν περίμενα να δω τον θύτη από κοντά. Δεν ήξερα καν πώς μοιάζει, δεν είχα ιδέα. Δεν αισθάνθηκα κάτι, είχα παγώσει, έχουν περάσει τόσα χρόνια. Δεν είναι εύκολο να είμαι εκεί και να το ζω ξανά και ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς