Έλενα Χριστοπούλου για Ιωάννα Τούνη και revenge porn: «Πολύ μάγκας ο Αλεξάνδρου, άλλος άνδρας θα είχε λακίσει»

11/11/2025 | 12:41

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου στην εκπομπή Real View στο Open οι παρουσιάστριες σχολίασαν την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο δικαστήριο για την υπόθεση revenge porn με την Έλενα Χριστοπούλου να τονίζει την υποστήριξη που έλαβε η influencer από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της και άκουσε χιλιάδες σχόλια από κάτω, να του λένε ιστορίες για τη γυναίκα του. Ο Αλεξάνδρου πήρε τη σωστή θέση. Αρχίζουν και γράφουν και απαντάνε στα social media, στα stories μεταξύ τους και τώρα είναι η μαμά του παιδιού του», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου με τις υπόλοιπες κυρίες της εκπομπής να παίρνουν το λόγο.

«Τους ενώνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, πέρα από την οικογένεια έχουν περάσει και όλο αυτό μαζί. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Άλλος άνδρας θα είχε λακίσει στην περίπτωση του Αλεξάνδρου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και κατέληξε: «Για μένα είναι πολύ μάγκας ο Αλεξάνδρου, πολύ…».

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο