Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη

17/03/2023 | 20:32

Ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος που απολογήθηκε για την επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο νεαρός, δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, απολογήθηκε στην 1η Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του θύματος της επίθεσης πρώην υπουργού ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε νωρίτερα πως δεν αναγνωρίζει στα πρόσωπα των δύο κατηγορούμενων εκείνους που την περασμένη Παρασκευή το βράδυ τον γρονθοκόπησαν έξω από εστιατόριο των Εξαρχείων.

ereportaz.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας