Ελεύθεροι οι δύο κυνηγοί που συνελήφθησαν για τον θάνατο του γαμπρού

07/11/2019 | 08:37

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κυνηγοί που συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου γαμπρού τους από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας που εκπυρσοκρότησε.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν το μεσημέρι, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Η ίδια ζήτησε να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω απ τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος κυνηγός και κατόπιν να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση. Πρόκειται για έναν 57χρονο και τον 61 ετών αδελφό του, που μαζί με τον 46χρονο γαμπρό τους ξεκίνησαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνου στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ο 61 ετών άνδρας, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στο πίσω μέρος «εντός του φορτωτή-κουβά» του αγροτικού οχήματος.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , “ο 57χρονος έπεσε και κατά την πτώση του εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 46χρονος”

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο