Εκτός αποστολής με Άρη ο Τσιγκρίνσκι

13/01/2021 | 18:04

Δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κι έτσι θα χάσει τον αυριανό (14/1, 19:30) εξ αναβολής αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Ουκρανός είναι ένας από τους τρεις απόντες, μαζί με δύο αριστερούς μπακ, τον τραυματία Μάριο Μιτάι και τον τιμωρημένο Εμάνουελ Ινσούα. Εκτός έμειναν επίσης οι Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Χνιντ που δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ, ενώ επιστρέφει ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχοντας αναρρώσει από τον covid-19.

 

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα (16:00) και την απαρτίζουν οι εξής: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ