Εκτός 100 δόσεων από 1/7 όσοι δεν πληρώνουν μέσα σε 15 ημέρες

15/06/2016 | 06:31

Από 1 Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή νέο αυστηρότερο σύστημα, το οποίο και βγάζει αυτόματα τους φορολογούμενους, που καθυστερούν να πληρώσουν για περισσότερες από 15 ημέρες τη δόση τους, ακόμα και αν ήταν συνεπείς στις προηγούμενες συναλλαγές τους.

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων θα τίθενται όσοι καθυστερούν να πληρώσουν την ανάλογη οφειλή, μετά το πέρας 15 ημερών.

Οι δυνατότητες, λοιπόν, για τους φορολογουμένους είναι δύο, είτε να εξοφλούν εφάπαξ, εάν έχουν τα χρήματα τη νέα οφειλή, είτε να ρυθμίσουν αυτή τη νέα οφειλή με την πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, ώστε να πληρώσουν ένα μικρότερο ποσό τον μήνα, μαζί με την ρύθμιση των 100 δόσεων.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά