Έκτορας Κουφοντίνας: Πιστεύουν ότι θα λυγίσουν τον πατέρα μου έπειτα από 21 χρόνια στη “17Ν”;

08/06/2018 | 08:20

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, τοποθετήθηκε για την απεργία πείνας του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» και τις δηλώσεις του ότι δεν θα υπογράψει δήλωση μετάνοιας για όσα έκανε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Και μια προσωπική απορία: Τι περιμένουν; Τι νομίζουν; Πιστεύουν ότι θα τον λυγίσουν, μετά από 21 χρόνια στην 17Ν και ύστερα από 16 χρόνια στη φυλακή; Αυτό τον άνθρωπο; Βρήκαν τον Κουφοντίνα, για να το παίξουν «σκληροί», αφού πρώτα υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Έκτορας Κουφοντίνας λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο «Λουκάς» της 17Ν νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η μεταφορά του πατέρα του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη, καθώς η υγεία του επιβαρύνθηκε λόγω της απεργίας πείνας που κάνει από τις 30 Μαΐου.

Δείτε την ανάρτησή του Έκτορα Κουφοντίνα:

578037_d0cbdab977-bdc168736bfc2a22.jpg

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς