ΕΚΤΑΚΤΟ – Σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου – Έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ΑΝΕΚ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

09/12/2016 | 18:36

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στο λιμάνι Ηρακλείου μεταξύ ναυτεργατών και εξαγριωμένων παραγωγών που έχουν πληγεί από την απεργία της ΠΝΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που έρχονται από την Κρήτη, αγρότες που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι, άρχισαν να πετούν ακόμα και φωτοβολίδες στο πλοίο που ήταν δεμένο.

Οι ναυτεργάτες “απάντησαν” με ρίψεις νερού.

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία αγρότη απο την Ιεράπετρα ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο καπετάνιος του πλοίου έβαλε σε λειτουργία τις μηχανές με σκοπό να απομακρυνθεί απο την προβλήτα, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι κάβοι απο τα σχοινιά και με κίνδυνο να τραυματιστούν αγρότες.

Πάντως αποφασισμένοι είναι οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι κατέφτασαν μετά τις 17.00 το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου και δηλώνουν ανυποχώρητοι καθώς όπως λένε θα παραμείνουν στο σημείο έως ότου επιβιβαστούν 150 νταλίκες με κηπευτικά σε πλοίο και να αναχωρήσουν για τον Πειραιά.

Πηγή: neakriti, ΣΚΑΪ, CretaLive

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ