Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων και τσιμέντου στη Γούναρη-Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος

Παρ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης στη Ρήγα Φεραίου και Γούναρη στο κέντρο της Πάτρας, όταν ενώ περπατούσε έπεσαν πάνω του μπάζα από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Μάλιστα από την Αστυνομία συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από όπου αποκολλήθηκαν τα τσιμέντα και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Πρόκειται για τον 59χρονο Μιλτιάδη Κωστόπουλο, ο οποίος με τη σύζυγό του Αθηνά, είχαν αποκτήσει δύο κόρες και έμεναν στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Η μοίρα, μάλιστα, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 59χρονο. Περνούσε από το κέντρο της πόλης με τη σύζυγό του την στιγμή που αποκολλήθηκαν τα μάρμαρα για να πάει σε κλινική προκειμένου να επισκεφθούν τη μία κόρη τους που γεννούσε. 

Ο τραυματίας αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασής του.

Για το περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της εταιρίας που διαχειρίζονταν την πολυκατοικία.

Ο 59χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και έμενε με την οικογένεια του στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Το σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό παραμένει αποκλεισμένο για την ασφάλεια των πολιτών. Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την κατάσταση των κτιρίων στην πόλη.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)