ΕΚΤΑΚΤΟ – Πανικός κοντά σε τζαμί στη Γαλλία – Αστυνομικοί “γάζωσαν” οδηγό αυτοκινήτου

01/01/2016 | 18:54

«Γάζωσαν» Γάλλοι στρατιώτες αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί, στην πόλη Βαλένς, καθώς ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να σταματήσει για έλεγχο και τον σκότωσαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα, αντί να σταματήσει στο σημείο ελέγχου, με αποτέλεσμα οι Γάλλοι στρατιώτες να ανοίξουν πυρ με 50 σφαίρες ενώ εκτός του νεκρού οδηγού τραυματίστηκε από την πορεία του αυτοκινήτου και ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Αναμένεται ταυτοποίηση από τις γαλλικές αρχές του οδηγού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Από τις δεκάδες σφαίρες υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στοπάρκινγκ του τζαμιού.

Πηγή: CNN Greece

Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι εγγραφές και μετεγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε με τη ζέστη; Το απροσδόκητο κόλπο που θα σας βοηθήσει

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Μπρούνο είναι τόσο σημαντικός άνθρωπος για μένα»

H ιστορία πίσω από το πιο διάσημο side-eye του Χόλιγουντ: Η Σοφία Λόρεν ήταν κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Σουαλιό Μεϊτέ από την Μπενφίκα

Ο Ιάσονας στην Επίδαυρο

Σκληρό μήνυμα Χαμενεΐ προς ΗΠΑ: «Παραλογισμός να περιμένουν να παραδοθούμε σε ένα άλλο κράτος»

Νέα ποιητική συλλογή από τον Γιώργο Κοζία