ΕΚΤΑΚΤΟ – Ομηρία σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ολλανδία

17/08/2017 | 11:00

Μια ομηρία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη σε κτίριο που χρησιμοποιείται από τον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό 3FM,σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δημόσιο ολλανδικό δίκτυο NOS, είδηση την οποία αναμεταδίδει το Reuters.

Η ολλανδική Αστυνομία απέκλεισε το κτίριο στην πόλη Χίλβερσουμ, στο οποίο ένας άντρας κρατάει στα χέρια του μια γυναίκα και απειλεί ότι θα τη σκοτώσει με μαχαίρι. Παρά το γεγονός, το πρόγραμμα του σταθμού συνεχίζει να μεταδίδεται προς το παρόν κανονικά χωρίς προβλήματα.

Το NOS ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας εισήλθε διά της βίας στο κτίριο, αφού απείλησε ένα ζευγάρι έξω από αυτό.

Ένα γεγονός που ίσως να συνδέεται με την ομηρία, είναι ότι χθες αποχώρησε ένας από τους πιο δημοφιλείς dj του σταθμού. Ο Γκίελ Μπίλεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σταθμό έπειτα από 19 χρόνια, πιθανόν για να εργαστεί σε άλλο ραδιοφωνικό μέσο.

Φωκίων Ζαΐμης: Μαζί με τους πεζοπόρους στο πέρασμα του Βουραϊκού

Πάτρα: “Λαμπάδιασε” ΙΧ τα ξημερώματα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη

Αντελίνο Βιεϊρίνια: To «αντίο» του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν το σκάκι στο Αφγανιστάν – Θα θεωρείται πλέον τυχερό παιχνίδι

Πάτρα: Αρχίζει η δίκη για τον θάνατο της 27χρονης που πέθανε μετά την γέννα – Στο Εδώλιο γιατρός και νοσηλευτής

Fitness: Οι κορυφαίες outdoor ασκήσεις που θα σου φτιάξουν τη μέρα