ΕΚΤΑΚΤΟ Αχαΐα: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 48χρονος κυνηγός ΝΕΟΤΕΡΑ

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

ΝΕΟΤΕΡΑ: Πριν λίγο πυροσβέστης με την βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισε χωρίς τις αισθη΄σεις του τον 48χρονο κυνηγό.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Πριν λίγη ώρα εντοπίστηκαν σε ρεματιά τα δύο σκυλιά του 48χρονου.

Από νωρίς το πρωϊ ξεκίνησε και πάλι η αναζήτηση του 48χρονου επιχειρηματία που έχουν χαθεί τα ίχνη του, από χθες το μεσημέρι όταν ανέβηκε στο παναχαϊκό όρος για να κυνηγήσει. Εκτός από τον εκπαιδευμένο σκύλο στην “μάχη” του εντοπισμού του άνδρα έχουν ενταχθεί drone, ενώ οι ομάδες ερευνών έχουν ενισχυθεί με δύο ομάδες της ΕΜΑΚ , αλλά και δασοκομάντος. 

Από χθες το tempo24 κατέγραψε στο ρεπορτάζ του:

ΝΕΟΤΕΡΑ: Με το πρώτο φως της ημέρας τα συνεργεία διάσωσης ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 47χρονου κυνηγού, με την βοήθεια και εθελοντικών ομάδων.

Όσο οι ώρες περνούν τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του κυνηγού που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παχαναΐκό όρος.

Πρόκειται για άνδρα από την Πάτρα, ηλικίας 48 ετών, ο οποίος διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο 48χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, δεν επέστρεψε ποτέ με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή “Βρύση του Καλόγερου”, νωρίς το απόγευμα.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του, οι μέχρι τώρα έρευνες παραμένουν άκαρπες, με το σκοτάδι και τις καιρικές συνθήκες να δυσχαιρένουν σημαντικά το έργο των διασωστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο σημείο όπου εστιάζονται οι έρευνες επικρατεί πυκνή ομίχλη, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό κάθε ίχνους που θα μπορέσει να οδηγήσει στον άτυχο άνδρα.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο λόγω τους ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

Αν και η επιχείρηση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι ελπίδες όλων στρέφονται στο πρώτο φως της ημέρας, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για τον εντοπισμό του.

Σπιτική ιταλική πίτσα: Κουλτούρα, υλικά, γεύσεις και συνδυασμοί

Τζούλιαν ΜακΜάχον: Η γενναία μάχη με τον καρκίνο, οι τρεις γάμοι και ο «Κρίστιαν Τρόι»

Επίδομα άδειας 2025: Πώς υπολογίζεται και πότε δίνεται στους δικαιούχους

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο χωρισμός μου από τον πρώτο μου γάμο ήταν επώδυνος, υπήρχε ξύλο, βωμολοχία»

Δίκη Φιλιππίδη: «Ο εισαγγελέας έβγαλε τρίτη εκδοχή δική του, είναι πρωτάκουστο» λέει ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος πρότεινε τον Στέργιο Καλπάκη για γραμματέα του κόμματος

O Άρης Μουγκοπέτρος συναντήθηκε με τον Άδωνη Γεωργιάδη στο ΚΑΤ

Αγία Παρασκευή: Η στιγμή που αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα σπεύδουν στο σημείο της δολοφονίας