Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα “Πάντα κοντά στον μαθητή”

31/05/2024 | 07:07

 Οι εξετάσεις αυτές τις μέρες βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς έγινε χθες η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων με το μάθημα των Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ και σήμερα με το ίδιο μάθημα για τα Γενικά Λύκεια.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στις εξετάσεις ο καθένας και η καθεμία έχουν δουλέψει με το δικό τους τρόπο. Η προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις βασίζεται σε αρκετές εκπαιδευτικές παραμέτρους και φυσικά στην ψυχολογία των υποψηφίων.

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα έχουν δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση καθώς με το πρόγραμμα Education Training που εφαρμόζουν υπηρετούν πρωτοποριακά με ειδικούς και τα θέματα που αφορούν την φυχολογία και το άγχος. Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’Λυκείου ενημερώθηκαν σε ομάδες για το πως θε διορθώσουν οι βαθμολογητές τα γραπτά τους.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα "Πάντα κοντά στον μαθητή"

Ειδικοί βαθμολογητές στο κατάμεστο θέατρο Επίκεντρο+ ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ορμής για τους τρόπους διόρθωσης των γραπτών.

Η ψυχολόγος των Εκπαιδευτικών Κέντρων Ορμή Άριστα Ματίνα Λαδικού αναφέρθηκε σε θέματα διαχείρισης του άγχους των εξετάσεων. Η εφαρμογή του προγράμματος Education Training στα Φροντιστήρια Ορμή Άριστα οδηγεί στην επιτυχία.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα "Πάντα κοντά στον μαθητή"

Oι καθηγήτριες και οι καθηγητές της Ορμής με τους μαθητές και τις μαθήτριες τους όλη τη χρονιά έχουν δουλέψει οργανωμένα προς αυτή την κατεύθυνση. Τα Εκπαιδευτήρια Ορμή – Άριστα σε συνεργασία με ειδικούς στηρίζουν κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια ξεχωριστά και εστιάζουν στην ολιστική προετοιμασία γιατί γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεται ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Οι Πανελλαδικές είναι μόνο ένα μέρος της ζωής μας, όχι ολόκληρη.

Η προτροπή των Εκπαιδευτικών της Ορμής είναι Πάμε δυνατά και ψύχραιμα και εύχονται. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και σε όλες τις υποψήφιες.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα "Πάντα κοντά στον μαθητή"

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπονέλης

Πάτρα: “Εισέβαλαν” με κουκούλες σε σούπερ μάρκετ – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του

Πάτρα: Άγρια καταδίωξη άνδρα που έκλεψε μηχανή – Τι εντόπισε η Άμεση Δράση

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με Πατρινό ψαροντοφεκά στο Αντίρριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Παύλου Κουτρόπουλου