Εκνευρισμένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

30/09/2024 | 16:32

Έξι μήνες έχουν περάσει σχεδόν από τη μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο τραγουδιστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια πρόβας που έκανε για το J2US και μέχρι σήμερα, παραμένει στη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας), με την οικογένειά του να είναι στο πλευρό του.

Η αδερφή του Έλλη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, ξεκαθαρίζοντας πως όσα γράφονται για δωρεάν οργάνων «είναι καραγκιοζιλίκια».

«Ο Δημήτρης είναι σταθερός και περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του, να ξυπνήσει. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον γιατρό του και ενημερώνομαι για την κατάστασή του. Περιμένουμε με το καλό να ξυπνήσει. Οι γιατροί περιμένουν κι αυτοί. Έχουν κάνει κι αυτοί ό,τι χρειαζόταν να κάνουν και περιμένουμε. Κάνει συνέχεια εξετάσεις, κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι σταθερά και με μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία να έχουμε καλά νέα», είπε χαρακτηριστικά.

protothema.gr
 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ