Εκλέχθηκε το πρώτο Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Στην εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙΠΕ) προχώρησαν τα μέλη του, την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στην έδρα του Συνδέσμου, στο Συνεδριακό Κέντρο του τ. Δημαρχείου Λουσικών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. εξελέγησαν οι:

Πρόεδρος: Πέτρος Μαντάς (ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)

Α΄ Αντιπρόεδρος: Λευτέρης Αντωνακάκης (ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου)

Β΄ Αντιπρόεδρος: Σάββας Τουαντζόγλου (ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης)

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Καραγιάννης (ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης)

Ταμίας: Χρήστος Γιώτης (ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων)

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παρασκευάς Γραβουνιώτης (ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής)

Έφορος: Θωμάς Μποντίνας (ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας)

Αναπληρωματικά Μέλη: Νικόλαος Αθηναίος (ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας), Νικόλαος Τότσης (ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης), Γιώργος Χαλκίδης (ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας)

Για την Ελεκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:

Αθυμαρίτου Μαρία (ΑΜΕΚΩΝ ΑΕ – ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)

Λειβαδάρος Δημήτρης (Pelco Λιπαντικά Αχαΐας – ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)

Μάρκου Γιώργος (Βυρσοδεψείο Θεσσαλονίκη – ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου)

Με την ανάδειξη της πρώτης εκλεγμένης διοίκησης, ο ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. έθεσε ισχυρές βάσεις για την μελλοντική του πορεία και προχωρά πλέον στα επόμενα βήματα ανάπτυξής του.

Στη Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. καθορίστηκαν οι στόχοι, οι δράσεις και τα οικονομικά του Συνδέσμου, ενώ ως άμεση προτεραιότητα τίθεται η διεύρυνσή του, με νέα Mέλη από όλη την επικράτεια.

Μεταξύ άλλων, το εκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. αποφάσισε να οργανώσει το προσεχές διάστημα στην Αθήνα, την πρώτη του δημόσια εκδήλωση ως πανελλήνιου φορέα εκπροσώπησης των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στις Βιομηχανικές Περιοχές, όπου και θα έχει μόνιμη παρουσία, με στέλεχος που θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή – οικονομοτεχνικού συμβούλου.

Όπως τόνισε ο εκλεγείς πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Πέτρος Μαντάς, «ο Σύνδεσμος αναλαμβάνει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιοργάνωση των Βιομηχανικών Περιοχών προωθώντας λύσεις για την «επανεκκίνησή τους», σε ένα δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις.

Στόχος του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. είναι η συλλογική αντιμετώπιση προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν για δεκαετίες στις Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας από την έλλειψη συγκροτημένης βιομηχανικής πολιτικής, η προώθηση λύσεων για την αναδιοργάνωση τους και η ανάδειξη της κομβικής σημασίας των ΒΙ.ΠΕ. στην οικονομία της χώρας μας».                                                                                            

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη