Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου των εν Πάτραις Ιθακησίων ο “Οδυσσεύς”

23/01/2024 | 14:11

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Ιθακησίων ο “Οδυσσεύς”, έκοψε στις 21 Ιανουαρίου 2024 την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη από Ιθακησίους και φίλους της Ιθάκης και του Συλλόγου, στο Ξενοδοχείο Αστήρ των Πατρών.

Το Σύλλογο και τους προσκεκλημένους του τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Πατρέων κ. Διονύσιος Πλέσσας, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Ιωάννης Συμπέθερος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων του ΙΚΑ Πατρών κ. Σπυρίδων Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων Πατρών κ. Γεώργιος Κλαουδάτος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Δωριαίων Πατρών κα Αθανασία Αδαμοπούλου. Τη γιορτή πλαισίωσε με τα τραγούδια του ο γνωστός μουσικός κ. Βασίλειος Ακριβός.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Καραντζής και το Διοικητικό Συμβούλιο, εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δύναμη, Προκοπή και Δημιουργικότητα!

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Ιθακησίων ο “Οδυσσεύς” ιδρύθηκε το 1966, με σκοπό την επικοινωνία, τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του, τη μεταξύ τους αρωγή, την προβολή της Ιθάκης και την προώθηση των συμφερόντων της. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο 11-13 της οδού Αράτου (1ος όροφος) στο κέντρο των Πατρών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του www.thiakos.gr



 

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”