Εκδήλωση για παιδιά με τον Γερμανό συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ, στο θέατρο Όροφως

31/03/2025 | 16:26

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Goethe-Zentrum Patras, η Γωνιά του Βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, σε μια μοναδική συνάντηση γνωριμίας με τον Γερμανό συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ την Παρασκευή 4 Απριλίου 2025, στις 5 το απόγευμα, στο θέατρο Όροφως (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 112, Πάτρα).

Ο Ίνγκο Ζίγκνερ σάς περιμένει για να ακολουθήσετε τον μικρό δράκο Καρύδα και την παρέα του σε ένα Ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και για να σας συστήσει δύο νέους αξιολάτρευτους χαρακτήρες μέσα από τη νέα σειρά βιβλίων του «Έλιοτ και Ιζαμπέλα».

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο σας συγγραφέα σε μια άκρως διασκεδαστική και περιπετειώδη εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις.

Με διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.

Μετά την εκδήλωση, ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ !

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)