«Έκανα το καλό κι έπεσα εγώ στον γιαλό» – Με κατάγματα ο Τσελέντης στην προσπάθεια να σώσει γλάρο

14/03/2025 | 09:10

Με σπασμένο χέρι και πλευρά κατέληξε ο Άκης Τσελέντης, στην προσπάθειά του να σώσει έναν τραυματισμένο γλάρο που παρατήρησε να στέκεται στην παραλία.

Όπως έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, έκανε το καλό αλλά έπεσε εκείνος στον γιαλό.

«Έκανα το καλό αλλά δεν το’ ριξα στο γιαλό και έπεσα εγώ στο γιαλό με κατάγματα χέρι και πλευρά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Τσελέντης τηλεφώνησε και οι ειδικοί φρόντισαν τον γλάρο που είχε σπασμένο φτερό

Τσελέντης: «Πήδηξα τον μώλο κι έπεσα»

Στη συνέχεια ο Άκης Τσελέντης περιγράφει πώς συνέβη το ατύχημα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «εκεί που έκανα το απογευματινό μου τζόκινγκ είδα ένα τραυματισμένο γλαράκι, πήδηξα τον μώλο να κατέβω παραλία και το κακό δεν άργησε να γίνει».

Παρά τον τραυματισμό του, ωστόσο, πήρε τηλέφωνο όπως λέει και φρόντισαν το γλαράκι που είχε σπασμένη μια φτερούγα.

«Έκανα το καλό κι έπεσα εγώ στον γιαλό» – Με κατάγματα ο Τσελέντης στην προσπάθεια να σώσει γλάρο

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»