Εισαγγελική εντολή για τον εντοπισμό του νεαρού που έριξε άστεγο σε συντριβάνι στη Ρόδο

31/07/2025 | 16:29

Σε εξέλιξη βρίσκεται παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε στην παλιά πόλη της Ρόδου, όπου νεαρός άνδρας έριξε μέσα στο σιντριβάνι της πλατείας Ιπποκράτους άστεγο συμπολίτη μας.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η έρευνα διενεργείται από την αστυνομία, η οποία καλείται να ταυτοποιήσει τόσο το δράστη όσο και τον παθόντα, καθώς και να εξακριβώσει τις ακριβή συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο νεαρός έριξε μέσα στο σιντριβάνι τον άστεγο την ώρα που εκείνος καθόταν ανυποψίαστος, μαζεύοντας κέρματα για την επιβίωσή του.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, τόσο για την ενέργεια του θρασύτατου νεαρού, όσο και για όλους εκείνους που με απάθεια παρακολουθούσαν το περιστατικό, ορισμένοι από τους οποίους μάλιστα γελούσαν.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ