Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Έτσι θα αντιμετωπίσεις τον καύσωνα

Είναι αλήθεια ότι η εγκυμοσύνη για πολλούς λόγους είναι μια βαριά  περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Υπάρχουν μάλιστα μέρες, αυτές του καύσωνα, που η κατάσταση είναι ανυπόφορη και μία έγκυος δυσανασχετεί. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για  να αντιμετωπίσετε τις μέρες του καύσωνα, σε περίπτωση που είστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δροσερό ντύσιμο: Δε χρειάζεται να γίνετε fashion victim αυτές τις μέρες στην κατάσταση που βρίσκεστε, επομένως προτιμήστε δροσερά ανοιχτόχρωμα ρούχα. Παντελόνες και t-shirts.

 

Να έχετε γύρω σας αέρα: Μην κάθεστε μπροστά σε κλιματιστικό. Αυτό θα σας πει και ο γιατρός. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε έναν ανεμιστήρα οροφής.

 

Κρατηθείτε δροσερή: Ο αυχένας και το μέτωπο στάζουν από ιδρώτα κι εσείς μπορείτε να μουσκέψετε ένα πετσετάκι με κρύο νερό και να το βάλετε στα σημεία αυτά για να δροσιστείτε.

 

Να πίνετε υγρά:  Κυρίως νερό. Φυσικά όχι παγωμένο. Κρύο. Καλό είναι να έχετε πάντα ένα μπουκάλι δίπλα σας για παν ενδεχόμενο.

 

Αποφύγετε την άσκηση: Όταν οι θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές αποφύγετε οτιδήποτε καταπονεί τους μυς και τον οργανισμό σας γενικότερα.

 

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία