Ειρήνη Μουρτζούκου: Στον Κορυδαλλό με σκυμμένο κεφάλι – Την αποδοκίμασε το εξοργισμένο πλήθος

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το πρωί η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα από την ΓΑΔΑ στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κορυδαλλού.

Η 25χρονη, μετά την ομολογία ότι ευθύνεται για τους 4 εκ των 5 θανάτων βρεφών την περασμένη Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα χτες μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Πατρών και θα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Γύρω στις 11:30 σήμερα το πρωί, έφυγε από τη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενη από μέλη των αρχών, καθώς και την αστυνομικό που την «ξεκλείδωσε» και την έκανε να ομολογήσει για τα εγκλήματά της και μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές, όπου πολίτες αποδοκίμασαν την καθ΄ομολογίαν βρεφοκτόνο

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, βγήκε αρχικά με σκυφτό κεφάλι, το οποία στη συνέχεια σήκωσε αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους με χαμένο και αχανές βλέμμα, λίγο πριν ξανά κοιτάξει κάτω, ξεφυσήσει και μπει στο όχημα της ΕΛΑΣ.

Δείτε ΦΩΤΟ & βίντεο ΕΔΩ

Η κατηγορούμενη θα κρατηθεί για αρχή στην απομόνωση λόγω του μέτρου ασφαλείας για τον κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην πτέρυγα ΣΤ’ στο ισόγειο του σωφρονιστικού ιδρύματος, δίπλα από τον αναρρωτήριο.

Εκεί θα διαμένει σε κελί μόνη της, λόγω της σοβαρότητας των εγκλημάτων της, ενώ στα δύο διπλανά κελιά βρίσκονται ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μητέρα του 3χρονου Άγγελου από τη Ηράκλειο της Κρήτης.

ΠΗΓΗ

Brownies με cottage
31/01/2026 | 01:29

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!