Ειρήνη Μουρτζούκου: Για κάθε εικονικό γάμο έπαιρνα 700 ευρώ

Στους εικονικούς γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν και αποκαλύφθηκαν τις προηγούμενες μέρες αναφέρθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Η ίδια δικαιολόγησε τους εικονικούς γάμους λέγοντας ότι «όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε ανάγκη θα κάνει οτιδήποτε». Την ίδια ώρα αποκάλυψε ότι υπήρχε και αμοιβή για τους γάμους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έπαιρνα περίπου 700 ευρώ».

Αναφερόμενη στον πατριό της και για τα όσα είχε υπονοήσει και στη συνέχεια πήρε πίσω τόνισε ότι «δεν είμαι ανακουφισμένη αλλά μετάνιωσα για ό,τι έχει γίνει. Έχω κουραστεί με όλα αυτά».

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση «γιατί να επικοινωνήσω με τους μάρτυρες; Πού να ξέρω ποιοι έχουν καταθέσει;».

Όπως είπε «δεν έχω φίλους, έχω φίδια στο περιβάλλον μου, πρέπει να σταματήσουν τα σενάρια. Ταινία τρόμου να είχαμε γυρίσει δεν θα συνέβαιναν αυτά».

Όσον αφορά το μωρό της Κατερίνας είπε «δεν ξέρω αν ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν έφτασαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ. Δεν μου είπαν από το νοσοκομείο αν το παιδί ήταν ζωντανό όταν το παρέλαβαν οι γιατροί. Στην Κατερίνα ανακοίνωσαν ότι δεν το κατάφερε».

Ειδικά, δε, για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη είπε ότι «σε αυτή την υπόθεση έχουν ανακετευτεί πολλοί τρίτοι. Την ώρα που μεταφέραμε τον Παναγιώτη ήμουν τρελαμένη».

 

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

Σάλτσα καραμέλας με μούσμουλα

Ζάκυνθος: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έσωσε δεύτερη πελάτισσα με λαβή Χάιμλιχ – Πριν 21 μήνες το είχε ξανακάνει ΒΙΝΤΕΟ

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας

Δολοφονία 52χρονης: Σήμερα στην ανακρίτρια γιος και ανιψιός – Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα

H εγκυμονούσα Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε μία ξεκαρδιστική ιστορία με τον 4χρονο γιο της

Αγίου Πνεύματος 2025: Για ποιους είναι αργία

Ποιοι και πώς θα πάρουν το μπόνους των 250 ευρώ – Όλοι οι δικαιούχοι

Ακόμα και οι πιο γενναίοι επιστήμονες φοβούνται να ανοίξουν αυτόν τον τάφο – Η κατάρα που κρύβει