Ειρήνη Μουρτζούκου: Ετοιμάζει στη ΓΑΔΑ την απολογία της στην Πάτρα – Νέες καταγγελίες για απόπειρες δολοφονίας βρεφών

Λίγες ώρες πριν περάσει την πόρτα της ανακρίτριας στην Πάτρα, για να απολογηθεί για τις πράξεις τις οποίες ήδη έχει ομολογήσει, η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκεται στα γραφεία του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ζητήσει τίποτα ενώ κοιμόταν μέχρι το μεσημέρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου, που έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων παιδιών -2 δικά της, ένα της φίλης της Κατερίνας και την μικρή αδερφή της- σχεδιάζει να μπλέξει και άλλους ανθρώπους στην πολύκροτη υπόθεση.

Ακόμη δεν έχει μιλήσει για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη, του παιδιού της φίλης της με την οποία συγκατοικούσε ωστόσο κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία και για αυτό τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA λίγα 24ωρα πριν φύγει από τη ζωή το μικρό αγόρι, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε ζητήσει να τον έχει μαζί της στο δωμάτιο ενώ εκείνη την περίοδο, η σχέση των δύο γυναικών περνούσε κρίση.

«Θες να με διώξεις από το σπίτι; Θα σε πονέσω με τον χειρότερο τρόπο», φέρεται να είχε πει τότε η Μουρτζούκου, στην μητέρα του Παναγιώτη.

Το αν πείραξε ή όχι το αγόρι, αναμένεται να «φωτιστεί» μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οπότε αναμένονται τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστής, για το θάνατο του Παναγιωτάκη.

Νέες καταγγελίες για απόπειρες δολοφονίας βρεφών
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, μετά τη δημοσιοποίηση της φρικτής αυτής υπόθεσης, έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για απόπειρες δολοφονίας βρεφών. Και όχι μόνο στην Ελλάδα…

Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν η Ειρήνη Μουρτζούκου βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας στην Πάτρα για να καταθέσει το απολογητικό της υπόμνημα για τα φρικτά εγκλήματα, με θύματα μικρά παιδιά.

ΠΗΓΗ

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας