Ειρήνη Λαγούδη: «Χάνομαι, καταρρέω…» – Ανάρτηση του ντετέκτιβ που εξακολουθεί να επιμένει για αυτοκτονία

Στο φως έρχονται οι τελευταίες επικοινωνίες της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οπως υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής/ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής, συγγενής της Ειρήνης έγινε αποδέκτης δεκάδων e-mails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωση της. Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Διαβάστε την ανάρτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή στο facebook:

«Στο φως έρχονται και νέα στοιχεία, όπως οι τελευταίες επικοινωνίες της τραγικής μητέρας. «Χάνομαι… καταρρέω»

Ο γιατρός φίλος της 44χρονης, φωτογραφήθηκε από την πρώτη στιγμή ωστόσο ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση κι ότι είναι όλα ψέματα. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η δίωξη του εισαγγελέα Αγρινίου δεν είναι προσωποποιημένη.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία συναντά για τελευταία φορά το γιατρό στην Αθήνα. Μετά από μια σχέση περίπου 2 ετών, χωρίζουν καυγαδίζοντας. Λίγη ώρα αργότερα η τραγική μητέρα στέλνει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της που βρισκόταν στο εξωτερικό ένα mail.

«Είμαι στεναχωρημένη με την συμπεριφορά του. Καταρρέω. Πες μου εσύ σαν άντρας τι να κάνω».

Ο συγγενής της δεν της απαντά. Ακολουθεί και 2ο mail:

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξαναμιλήσουμε με τον…..Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι».

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα.

Η αρχή του τέλους όμως, άρχισε το πρωί της Παρασκευής στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, μετά από καυγά των δύο σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος. Εκεί το ζευγάρι χώρισε και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το θρίλερ του θανάτου της άτυχης Ειρήνης.

Την ίδια μέρα, η 44χρονη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους. Η σύζυγος έπειτα επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις.

Συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνώριζε για τον χωρισμό της 44χρονης με τον φίλο της, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων e-mails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε:

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε . Ο φίλος της ισχυρίστηκε ότι καθώς ήταν με τη σύζυγό του, όταν έλαβε το μήνυμα, το διέγραψε. Ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν μπορεί να επαληθευτεί καθώς το κινητό της Ειρήνης δεν έχει εντοπιστεί. Αργότερα θα σας ενημερώσω γιατί ο εισαγγελέας ως όφειλε διέταξε να διερευνηθεί και η περίπτωση δολοφονίας.»

thetoc.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα