Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Βάρη: Αυτοκίνητα στη λάσπη, ανατράπηκε πυροσβεστικό (ΦΩΤΟ)

22/01/2026 | 17:33

Οι κάτοικοι της Βάρης μετρούν τις πληγές από την κακοκαιρία που έπληξε άγρια την περιοχή τους. Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην περιοχή, κατά τη σφοδρή κακοκαιρία χτες Τετάρτη, δημιούργησαν σκηνικό απόγνωσης και ανάγκασαν την Πολιτική Προστασία να κηρύξει τον ενιαίο δήμο Βάρης – Βουλιαγμένης – Βουλιαγμένης για 3 μήνες.

Κι ενώ η περιοχή κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, νέες εικόνες καταστροφής έρχονται στη δημοσιότητα, φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη μεγάλη καταστροφή. Αυτοκίνητα είναι βυθισμένα στη λάσπη, άλλα είναι “κολλημένα” σε κολώνες, καθώς παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, δρόμοι είναι σχεδόν απροσπέλαστοι και φερτά υλικά απαντώνται παντού.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Βάρη: Αυτοκίνητα στη λάσπη, ανατράπηκε πυροσβεστικό (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, μέχρι και πυροσβεστικό όχημα που ήταν στην περιοχή, ανατράπηκε.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Βάρη: Αυτοκίνητα στη λάσπη, ανατράπηκε πυροσβεστικό (ΦΩΤΟ)

Τα ακραία φαινόμενα έχουν πλέον κοπάσει και οι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Βάρη: Αυτοκίνητα στη λάσπη, ανατράπηκε πυροσβεστικό (ΦΩΤΟ)

Υπενθυμίζεται ότι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε και ο δήμος Γλυφάδας, εκεί όπου στην Άνω Γλυφάδα καταγράφηκε η τραγωδία με τη νεκρή γυναίκα.

enikos

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης