Βόλει - EΑΠ: Θέαμα και ενημέρωση για κοινωνικά θέματα στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Προβάλω-Γνωρίζω-Στηρίζω: ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων«Ε.Α.Π. – Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ» για το Ανδρικό, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ε.Α.Π. το Σάββατο 19.11.2016 και ώρα 20:00 και την Κυριακή 20.11.2016 και ώρα 18:00.  μεταξύ των ομάδων«Ε.Α.Π. – Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».

Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα και σε εφαρμογή του προγράμματος του συλλόγου για 2η συνεχή χρονιά, Προβάλω-Γνωρίζω-Στηρίζω: ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!, οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα ενημερωθούν το Σάββατο για τη δράση και το έργο του φιλανθρωπικού σωματείου «Save an Angel Patras» και την Κυριακή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου).

Γιατί ο Αθλητισμός και ο Εθελοντισμός ως τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Κοινωνικά Κινήματα, διαθέτουν κοινές συνιστώσες:  ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, επενδύουν στην υγιή απασχόληση, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και ενσωμάτωση, συμβάλλουν στην ανάπτυξη, καλλιέργεια και ολοκλήρωση  του ανθρώπου, και αποτελούν καταλύτη και βασικό πυλώνα καλλιέργειας αξιών,  κυρίως στους νέους.

Διαβάστε επίσης