To Παν και το Συν της Παναχαϊκής

12/11/2016 | 07:47

Στο παν και στο συν μάλλον κρύβεται το «μυστικό».

Η Παναχαϊκή με το ένδοξο παρελθόν, μετά τις περιπέτειες και τον υποβιβασμό της, σκοράρει σταθερά για την άνοδό της. Όχι μόνη της. Από τη μία η Παναχαϊκή Συμμαχία, οι παίκτες και οι άμεσα εμπλεκόμενοι και από την άλλοι όλοι εμείς. Η Παναχαϊκή είναι η ομάδα της καρδιάς πολλών Πατρινών και Αχαιών φιλάθλων, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους έχουν αρχίσει να γυρίζουν στο γήπεδο.

Στον αγωνιστικό χώρο που η κοκκινόμαυρη ομάδα έγραψε την ιστορία της . Και γυρίζουν με ενθουσιασμό. Το συν που μεταφράζεται στη ένωση δυνάμεων της πόλης και το παν , το σύνολο όλων εμάς, ανοίgουν τον δρόμο για να ξαναπάρει η Παναχαϊκή τη θέση που της αξίζει. Τελικά το θέμα επί της ουσίας έχει να κάνει με την απόφαση να μπεις στο «γήπεδο» και να «παίξεις μπάλα». Και εδώ η στήριξη μπορεί να έρθει με απλό τρόπο. Έστω και με ένα εισιτήριο διαρκείας. Όπως μπορεί ο καθένας. Όλοι μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι. Αρκεί να θέλουμε να προσθέσουμε το δικό μας συν. Στην ομάδα, στην πόλη, στη χώρα.

ΜΑΚΚΑΣ Γιάννης οπαδός ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ