Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο

δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ

Δεμένα είναι αυτή την ώρα τα πλοία στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω της ενίσχυσης των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές ενώ έκλεισε και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή

Το πρωινό δρομολόγιο στις 7:50 ώρα, του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου super ferry από Ραφήνα για Άνδρο πιθανόν δεν θα εκτελεστεί όπως και το δρομολόγιο των 8:30 από Λαύριο για Κέα και Κύθνο.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του Αιγαίου. Κλειστή παραμένει, επίσης, η γραμμή Καβάλα-Πρίνου. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και σε πολλές θαλάσσιες περιοχές κατά τόπους τα 8 με 9. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις η αλλαγές των δρομολογίων.

Διαβάστε επίσης