Πάτρα: Στα "κάγκελα" οι εργαζόμενοι της Πειραιώς για κατάργηση του υποκαταστήματος στη Γούναρη

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση

Καμπανάκι κινδύνου κρούει η παράταξη « Συσπείρωση», (3η σε δύναμη παράταξη που συμμετέχει στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΤΕ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ), για τις φήμες που θέλουν το τραπεζικό υποκατάστημα της Γούναρη να βάζει λουκέτο.

Η ανακοίνωση: 

«Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένας μεγάλος όγκος πελατών (ο οποίος προήλθε και από τα καταστήματα 3 Ναυάρχων και Σκαγιοπούλειου, τα οποία επίσης έκλεισαν) να διοχετευθεί σε κάποιο άλλο κατάστημα, το οποίο εκ των πραγμάτων θα είναι αδύνατον να τους εξυπηρετήσει.

Έως τώρα έκλειναν καταστήματα της Πειραιώς τα οποία, μετά τη πρόσφατη συγκέντρωση 7  επιπλέον τραπεζών στην Πειραιώς, βρέθηκαν να είναι το ένα δίπλα στο άλλο.

Σε τέτοια περίπτωση είναι αναμενόμενο να κλείσουν καταστήματα, να σημειώσουμε όμως ότι όπου αυτό συνέβη, επέφερε μεγάλο φόρτο πελατών και εργασιών στο κατάστημα που έμεινε ανοικτό.

Εδώ στη Πάτρα αυτό συνέβη στο κατάστημα της Έλληνος Στρατιώτου (νοικιασμένο από την Πειραιώς), το οποίο επιβαρύνθηκε με την πελατεία του Αγιου Αλεξίου (ιδιόκτητο πρώην ΑΤΕ) και της Αγυιας (νοικιασμένο από την πρώην Κύπρου) που έκλεισαν.

Λαμβανομένου υπόψη ότι από το κατάστημα της Πειραιώς στη Γ. Παπανδρέου έως και τη Γούναρη, δεν μεσολαβεί κανένα άλλο κατάστημα για εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής, η κίνηση αυτή μάλλον πρόχειρη και βεβιασμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Μετά τη Γούναρη, υπάρχουν μαζεμένα 5 (!!!) καταστήματα σε ακτίνα 500 μέτρων: Κανάρη και Μαιζώνος, Μαιζώνος και Πατρέως, Πατρέως και Αγ. Ανδρέου, Κορίνθου ανάμεσα Ερμού και Αγ. Νικολάου και Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη.

Το κοντινότερο κατάστημα μετά τη Γούναρη είναι το Μαιζώνος και  Κανάρη  που εξυπηρετεί τη δική του περιοχή και είναι και επιβαρυμένο με την κίνηση των δικαστηρίων.

Τις υπόλοιπες παραμέτρους που έχουν σχέση με τις αλλαγές που εφαρμόζονται και σχεδιάζονται για την πόλη και τη λύση του κυκλοφοριακού της προβλήματος, προφανώς και κανείς δεν τις έλαβε υπόψη».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ