Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας - Ηλίας Γρήγορης: Εύχομαι η Σία Αναγνωστοπούλου να μείνει εκτός κυβέρνησης!

ο δημοτικος σύμβουλος καταφέρεται ανοιχτα κατα της αναπληρώτριας υπουργού παιδείας

Σοβαρές αναταράξεις προκαλούνται πλέον και ανοιχτά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα. Μετά τον Γιάννη Λάμπρου, πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας, που διαφοροποίησε την θέση του από το κόμμα και δεν μετείχε καν στις διαδικασίες του πρόσφατου συνεδρίου, μη θέτοντας υποψηφιότητα για τη κεντρική επιτροπή, ένα ακόμη στέλεχος εκφράζει δημόσια τις διαφωνίες του.

Ο Ηλίας Γρηγόρης , δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, υποψήφιος βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015, μεταφέρει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τη διαφωνία του με την πολιτική  στάση συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών και καταφέρεται ανοιχτά κατά της πατρινής αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Ανανγωστοπούλου, ευχόμενος να μην είναι στην κυβένρηση στον επικείμενο ανασχηματισμό !

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Και επειδή ποτέ δεν μασάω τα λόγια μου… κι ας κάνω 1.000 εχθρούς… Ποτέ δεν φοβήθηκα καμιά εξουσία… Σιγά μη φοβηθώ τη δική μας… Εύχομαι στο νέο κυβερνητικό σχήμα να μην υπάρχουν Κοντονής και Αναγνωστοπούλου… Έχουν προκαλέσει την αριστερή μας συνείδηση… ποικιλοτρόπως… και ο νοών νοείτω…»

Διαβάστε επίσης