Γ. Αμυράς: Ο νόμος Παππά βρώμισε

03/11/2016 | 17:58

«Οι δικαστές πήραν το παιχνιδάκι σας της αδειοδότησης και το τοποθέτησαν σε βάσεις κανόνων και τότε ξεκίνησε η πολιτική σας τσουλήθρα με λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της Δικαιοσύνης», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και προσέθεσε: «Ο νόμος Παππά βρώμισε! Ελάτε να τον θάψουμε όλοι μαζί και να προχωρήσουμε»!

«Πώς θα αντιμετωπιστεί η διαπλοκή; Με λαγούς; Με βοσκοτόπια;», είπε και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Αρτεμίου, «τον κύριο off shore της Κύπρου», όπως τον αποκάλεσε: «Ο κ. Αρτεμίου είπε ότι βρισκόταν στο Μαξίμου επειδή κόμιζε σοβαρή επενδυτική πρόταση. Μα θα πήγαινε με σακούλα σούπερ μάρκετ και τζινάκι; Καταθέτω το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου».

«Εμείς προτείναμε για το ΕΣΡ τον Μιχάλη Σταθόπουλο. Αλλά εμείς δεν θα λέγαμε όχι στην πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρομάνο», είπε και αναφέρθηκε στην πρόταση που δημοσίως έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης με θητεία απολύτως συγκεκριμένη χωρίς παρατάσεις για τα μέλη του ΕΣΡ, με ανοιχτή διαδικασία αδειοδότησης για 10 άδειες και εκτός της διαδικασίας οι προμηθευτές και εργολάβοι του Δημοσίου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας