Στην “Κιβωτός της Αγάπης” ο Ηρακλής Ρούπας

03/11/2016 | 11:28

Συνεχίζει τις περιοδείες ο αχαιός πολιτικός Ηρακλής Ρούπας , ο οποίος βρέθηκε στο ίδρυμα “ΚΙΒΩΤΟΣ της ΑΓΑΠΗΣ” και συναντήθηκε με τη διοίκηση.

Μάλιστα ο Ηρακλής Ρούπας έγραψε στο facebook:

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.Μια υπερπροσπάθεια από λίγους σε ένα ίδρυμα που καλύπτει την ανυπαρξία αγάπης για “ξεχασμένα” παιδιά. Λίγα τρόφιμα, παλιά ρούχα, πάνες και ότι άλλο καλό θα ήταν να προσφερθούν από όσους μπορούν. Δυστυχώς η κρίση και…άλλης μορφής αγκυλώσεις κάνουν πολύ δύσκολο το έργο. Σημαντικός ο αγώνας του πρώην Προέδρου κ.Παντελη και της νέας Προέδρου κας. Νικολάου.

Στην "Κιβωτός της Αγάπης" ο Ηρακλής Ρούπας

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ